Παίζουμε Mummys Gold ακούγοντας ραδιόφωνο!

Το ραδιόφωνο είναι μια συντροφιά με μικρές… απαιτήσεις, αφού δεν “διεκδικεί” το βλέμμα του ακροατή, παρά μόνο την ακοή του, επιτρέποντάς του την ίδια στιγμή που ακούει, πχ. μουσική, να γράφει, να διαβάζει, να εργάζεται ή να παίζει. Ραδιοφωνικοί σταθμοί σαν τον Best και τον Galaxy προσφέρουν ένα πρόγραμμα κυρίως μουσικό, με ελάχιστα λόγια ή καθόλου, ώστε να μην διακόπτεται η ροή των κομματιών. Όταν παίζεις, για παράδειγμα στο Ονλάιν Καζίνο Mummys Gold, σίγουρα δεν θέλεις τίποτε να σου αποσπάει την προσοχή, και η back to back μουσική εγγυάται μια “ανεβαστική” ατμόσφαιρα, προϋπόθεση για απολαυστικό παιχνίδι!

Ραδιόφωνο για… νικητές!

Έχει διαπιστωθεί ότι ο ήχος κάποιων συγκεκριμένων συχνοτήτων προκαλεί καταστάσεις εγκεφαλικής λειτουργίας, που προάγουν την γενική υγεία και ευεξία του οργανισμού, αλλά και ειδικότερα τη δημιουργικότητα και τη συγκέντρωση, κάνοντας τη μουσική ένα πολύτιμο εργαλείο, πέρα από μέσο ψυχαγωγίας. Αν θέλει κάποιος να έχει μια τέτοια εμπειρία, δεν έχει παρά να συντονιστεί σε έναν από τους πολυάριθμους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως ο Radio Art, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, κανάλια με μουσική ειδικά φτιαγμένη για απαλλαγή από το στρες. Όλοι οι παίχτες γνωρίζουν πως για να κερδίσεις χρειάζεται να σκέφτεσαι στοχευμένα και ψύχραιμα, και το ιντερνετικό ραδιόφωνο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

Το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η μουσική στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, που θα κάνουν πιο ομαλή και ευχάριστη κάθε άλλη δραστηριότητα, φαίνεται να το γνωρίζουν καλά οι δημιουργοί του ραδιοσταθμού Fix Radio, που εκπέμπει στο Λονδίνο αλλά και διαδικτυακά. Πριν ξεκινήσουν τις εκπομπές, οι παραγωγοί του σταθμού έκαναν μια εκτεταμένη έρευνα σχετικά με τα είδη της μουσικής που προτιμούν να ακούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους συγκεκριμένες ομάδες επαγγελματιών, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρολόγοι, οι υδραυλικοί και οι κτίστες. Κατέληξαν σε ένα playlist με δυναμική μουσική, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης συχνά δελτία καιρού για εκείνους που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο η καλύτερη μουσική υπόκρουση για το παιχνίδι πάντα θα παραμένει αυτή που συνοδεύει τη λήξη της παρτίδας που μόλις κέρδισες!